Nyheter


Kl. 12:00 lørdag 3. juni spiller Opus 82 konsert på Musikkpaviljongen i Oslo. Opus 82 er et av Norges desidert beste korps og har i 40 år vist stor sjangerbredde og høy kvalitet i konsertproduksjonene sine. Korpset samarbeider ofte med kor, dansere og solister for å gi et bredere publikumstilbud. De ble nylig hedret med kulturprisen i Bærum...

Vi kan med glede opplyse om at Oberst Asbjørn Lysgård har takket ja til å lede Klageinstansen i NM. Lysgård har bakgrunn bla som sjef for styrkeproduksjon i Heimevernet, adjutant for forsvarssjef Harald Sunde og offiser i Forsvarets Spesialkommando (FSK).

Med stor glede opplyser vi om at hele Norges Fenrik, Geir Aker, kjent fra Kompani Lauritzen blir med oss som marsjeringsdommer i NM konkurransene. Kanskje får vi også se og høre Geir i andre sammenhenger under arrangementet:)

Vi er så heldige å ha fått med oss gledessprederen over alle gledesspredere, Jørgen Foss, som konferansier og speaker i NM konkurransene. Dette blir herlig!

Oslo Bugle & Drum Corps er et knallgodt Signalkorps bestående av tidl. gardister og unge talenter fra skolekorps. Korpset dirigeres av Benny Solli (tidl. dirigent for Signalkorpset i HMKG). Korpset stiller som fanfarekorps i NM-konkurransene. Korpset vil glede publikum med en spesialkomponert NM-fanfare. Korpset deltar for øvrig også i oppmarsjen.

Vi har gleden av å informere om at ordfører i Oslo, Marianne Borgen, deltar på arrangementet. Stor takk for at du vil være med å skape glede og kaste glans over arrangementet!

Vi har gleden av å informere om at Roger Bejefalk fra Arméns Musikår i Sverige har takket ja til å være Dommersjef for NM konkurransene.